Truus neemt afscheid

Truus stopt met haar werkzaamheden voor Heddema Fysiotherapie, ze kan terugkijken op een prachtige loopbaan waarin ze altijd met enorm veel plezier heeft gewerkt. Met een lach en een traan neemt ze afscheid van de praktijk. Truus enorm bedankt voor je tomeloze inzet en je positieve energie die veel mensen in Wezep en omgeving heeft geholpen. Ze geeft het stokje door aan haar zoon Hidde.

 

Per ingang van dit jaar 1 september 2020, heb ik besloten een jaartje op afstand van de praktijk te gaan opereren. Hidde heeft mijn praktijk met veel enthousiasme overgenomen, waarvoor ik enorm dankbaar ben. Hidde heeft ook het Mckenzie traject doorlopen en is lid geworden van het Schouder Netwerk Groot Zwolle. Zo is de continuïteit gewaarborgd van een solide aanpak van lage rugklachten en schouderklachten. Natuurlijk behandelden wij en behandelt Hidde alle voorkomende zaken op het gebied van fysiotherapie. Hidde is zeer actief op het gebied van sportletsels.                                                                                                                                                                                                  

Ik wil alle patiënten van harte bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen al die jaren. 35 jaar heb ik hier mijn beroep kunnen uitoefenen, met ontzettend veel plezier. Het was wel wennen in het begin, allereerst een eigen praktijk, maar ook een zoektocht naar hoe waarborg ik de beste kwaliteit, het liefst gedragen door alle partijen rondom de patiënt. Met de patiënten is dat nooit een probleem gebleken. Men houdt in Wezep van duidelijk uitgezette lijnen, en dat was altijd een feestje. Wat ik in de toekomst ga doen is nog niet zeker. Voorlopig gun ik mijzelf de tijd om op afstand van de praktijk te komen. Na een jaar bekijk ik of ik nog wat in de gezondheidszorg zou willen betekenen, daar waar altijd mijn hart gelegen heeft.

 

Jammer dat een afscheid van al mijn patiënten vanwege Corona achterwege moest blijven. Dat had ik mij heel wat gezelliger voorgesteld

 

Een hartelijk groet voor al mijn dierbare patiënten !!

 

Truus