Esther is haar stage begonnen

Sinds een paar weken is Esther begonnen met haar stage bij ons.  Heel veel plezier gewenst en ik hoop natuurlijk stiekem dat deze stage je doet besluiten om fysiotherapie te gaan studeren :)

Misschien ben je mij al een keer tegengekomen en dacht je wie is dat nou? Ik ben Esther Korenberg, 15 jaar oud en ik woon in Kamperveen. Ik zit in 4 havo op de Pieter Zandt in Kampen. Mijn hobby’s zijn schaatsen en skeeleren
en dit doe ik al bijna mijn hele leven. Ik vind het super leuk om actief te zijn en een sport te beoefenen en ik wil als het even lukt overal bij de besten
horen. Op school moeten we in het 4e leerjaar stage lopen. Ik heb gekozen voor Heddema Fysiotherapie, dit heeft een reden. Volgend jaar moet ik een studiekeuze maken, om me hierop voor te bereiden wilde ik me oriënteren op een beroep wat mij interessant leek en ik later ook zou willen doen. Mijn keuze is dus gevallen op fysiotherapie.